Рафаел Надал обяви още през миналата година, че 2024-та ще

...
 Рафаел Надал обяви още през миналата година, че 2024-та ще
Коментари Харесай

Паоло Лоренци: Надал иска да се завърне в Рим и Монте Карло, но зависи от следващите турнири

 Рафаел Надал разгласи още през предходната година, че 2024-та ще бъде последната година в неговата кариера и към този момент се сбогува с публиката в Барселона и Мадрид. Изведнъж обаче почитателите на тениса получиха известна доза вяра, че Матадора ще се състезава и следващата година, откакто той не удостовери, че е изиграл последния си мач в Рим, въпреки да съобщи по какъв начин това е надалеч по-вероятната опция.

Самият шеф на Мастърса в Рим, Паоло Лоренци, направи любопитно разобличаване по тематиката, което ни дава да разберем, че у Надал решението за толкоз скорошно отричане не е чак толкоз твърдо и нещата по-скоро зависят от това на какво равнище ще съумее да заиграе Рафа през идващите седмици:

" Надал в никакъв случай не е казвал, че това е последната му година в Рим. В главата му има предпочитание да се завърне още един път тук и в Монте Карло, само че това ще зависи само от резултатите му в идващите шампионати и по какъв начин ще се усеща неговото тяло. Рафа има желането да практикува още спорта, който обича толкоз доста, само че не желае да пада прекалено много под стандартите, които самичък е наложил през годините и всичко зависи от това дали още веднъж ще може да се завърне на високо равнище. Според мен Надал играе по-добре на всеки идващ шампионат и загубите му пристигнаха от в действителност доста мощни играчи. Предстои да забележим какво ще се случи в Париж " - разяснява някогашният номер 33.

Източник: Supertennis

According to Rome TD Paolo Lorenzi, Nadal wants to play in Monte Carlo and Rome next year ♥️
— Luigi Gatto (@gigicat7_)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР